Marint och industriellt

Jag har tidigare visat bilder från vårt sovrum. Sovrummet går i marin stil, eftersom det är en dröm jag haft länge. Jag älskar blått (blått är flott!) och även om jag aldrig varit någon seglare är jag upp över öronen förälskad i dessa knopar, snäckor, vimplar, måsar och fyrar. I resten av hemmet går en röd tråd av ”industri” blandat med ”lantligt”. Vi har långt kvar till målet ”drömhem”, men jag tycker om att man med små medel (som en burk målarfärg) kan ändra ett helt rums karaktär.

Iallafall, det var inte riktigt detta jag skulle skriva om.

Hur många av er köper nya sängkläder några gånger om året? Inte jag. Vi har inte köpt nya sängkläder sedan sonen var ett år. Jag minns känslan, det lilla lilla lyckoruset av att slänga in nyinköpta sängkläder i tvättmaskinen, få torka dem utomhus, så de doftar så där fräscht av sol och sedan bädda nya sängkläder i sängen. Åh, det är nog den härligaste känslan, när man på kvällen får krya ner i en sval, nybäddad säng som doftar Comfort. 🙂

I morse beställde jag lite nya kläder till dottern på Ellos, och kunde liksom inte låta bli att klicka in mig på bäddtextil. Det är liksom dags nu. Men jag får vänta till nästa månad, för nu har vi ju inhandlat målarfärg, tavla, lykta och hängare (ja just det, de har jag inte visat er!). Men som sagt. Ni kan väl se dem framför er, fladdrandes i vinden på en torkvinda i vårsolen?

86-0408

Örngott Love, 2-pack

86-0606

Påslakan Minna, svart/vit

86-0014

Örngott Peace

86-3412

Påslakanset Gripsholm i blått

86-1119

Påslakanset Fredrikshamn

86-0904

Påslakanset Skeppsholmen

86-2001

Påslakanset Gusten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s