Hemmagjord marinad

Vi bestämde oss för att grilla på 1:a maj. Vi börjar tröttna på butikernas Santa Maria-marinader, så jag gjorde egen. Med olja, soya, en skvätt pressad citron, riven vitlök, chiliflingor, flingsalt, cayennepeppar och honung. Det blev fläskkarré på bit som jag skar upp i skivor, tillsammans med pommes, bearnasiesås och haloumi-ost. Mums vad gott!

Vi fick en flaska vin av syrran som hon tyckte vi skulle prova, och det blev Morbergs röda som var helt OK. Inte vårt självklara val, men lättdrucket och passade fint till det grillade köttet.

131219 131216 130501

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s