God morgon!

Hastbullar
(ca 12 stycken)

100 gram smör
6 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljpulver
2 tsk kanel
1 dl socker (alt ljus sirap)
1 dl russin
1 ägg
2 dl fil (jag använde mig av naturell yoghurt)

Gör såhär:

Sätt ugnen på 225 grader. Rör ihop alla torra ingredienser, smält smöret och tillsätt det med fil och ägg och sirap (har ni socker blandar ni det med det torra) och blanda ihop till en kletig smet. Klicka ut 10-12 bitar smet på bakplåtspapper och in med det i mitten av ugnen tills bullarna har fått fin färg – ca 10-15 minuter.

130718 004

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s