Fläskytterfilé med pasta, bladspenat och soltorkade tomater

130825 005

© Cecilia Winge

Ingredienser

  • 800g Gourmetmörad Fläsk­ytterfilé
  • 300 g färsk pasta
  • 160 g färsk bladspenat
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 rödlök
  • 8 soltorkade tomater
  • 2 ½ dl mellangrädde
  • salt och peppar
  • smör
  • färsk persilja

Så här gör du

Strimla fläskytterfilén och bryn i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Skär under tiden de soltorkade tomaterna i strimlor, hacka vitlöken fint och skär rödlöken i smala halvmånar. Skölj spenaten.

Rör ner lök, vitlök och soltorkade tomater bland köttet och fräs någon minut. Slå på grädden och låt puttra ca 5 minuter. Koka pastan. Lägg i spenaten och blanda. Klipp lite färsk persilja över såsen och servera till pastan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s