Virkat runt lyktor och kärleken till våra katter

Har ni sett något sötare? Jag är helt kär i dessa lyktor! Jag har någon slags fetisch när det gäller lyktor på hösten. På våren och sommaren är det inte lika viktigt, men på hösten måste jag alltid köpa en eller några stycken nya lyktor, antingen till utsidan att hänga i träden, att ha på farstubron eller ha här inne i huset. I och med att vårt vardagsrum skall renoveras har jag ju självklart det nya i tankarna och köpt några lyktor just för detta ändamål.

Här ser ni då de tre första lyktorna i samma stuk, de står på soffbordet nu och där ger de ett utomordentligt behagligt sken, utan att störa för mycket när man sitter och kollar på TV.

Och när jag var i farten och skulle fotografera lyktorna så fann det sig så självklart att Kristian låg i soffan och liksom myste lika mycket som vi andra av skenet från lyktorna.

Lite senare fann jag Hannah fullt upptagen med att ha Kristian i famnen och hålla honom innanför armarna. Det är inte så att han vill därifrån, utan mer att det är svårt att hålla om honom, eftersom han är så stor. Men med lite tålamod fick hon upp honom på magen och där låg han så gott, så gott. Han verkligen njuter av att ha barnen nära, och liksom drar sig till de rummen barnen är. Underbart!

131018 022

131018 023

131018 034

131018 037

Ikväll skall vi bli bjudna på middag av våra vänner i familjen Indevall, det var väl i våras eller tidigt i somras vi sågs över en middag senast. Man ses ju ändå, vid hämtning och lämning på förskola och skola, samt på andra aktiviteter, men inte allihop samlade. Det skall därför bli riktigt mysigt att ses!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s