Jag skall slipa, jag skall måla, jag skall fixa’t!

Bordsskivan till vårt matsalsbord får sig en omgång av fru Winge idag. Jag har slipat ner den grå färgen, sopat bort allt damm och dragit över en omgång vit grundfärg. Det blir nog bra det här, tror ni inte?

131029 002 131029 004 131029 006 131029 007

Annonser

4 thoughts on “Jag skall slipa, jag skall måla, jag skall fixa’t!

 1. Annelie

  Hej och TACK för kommentaren inne hos mig, välkommen tillbaks. Alltid lika roligt med nya läsare som kommenterar.. :o)

  Wow, vad händig du är som slipar och målar själv,, sånt pysslar inte jag med,,, iofs blir det ju inte mycket sådant när man bor i en hyreslägenhet, Iofs har vi ju vår stuga vi har pysslat med,, målade gjorde jag väl en del, men det var nog det enda också.. *L*

  Vilken mysig mässa ni verkar ha varit på,, skulle jag också velat ha sett. Gött och få rå om varandra bara ni två någon gång också,, såna helger behövs.

  Ha det bäst och sköt om dig.. // Annelie

  Svara
 2. Sandra

  Du är en duktig hantverkare 🙂 du är så nogrann.. själv går det i 120 och skulle vilja ha klart det innan jag ens börjat! Sovrummet står fort på tur, golvet skall målas en gång till, men nu har jag blivit lat och det är ganska hemtrevligt att ”campa” i tv rummet! Wiggo tjatar om att sova i våran säng varje kväll!!
  Haft en bra helg???
  Vi åkte till Landskrona tidigt i går morse, ja runt 6 tiden var det! Wiggo spelade hockeycup… så duktiga dom är, tog sig hela vägen till finalen och vann den med! vi var hemma sent igår, strax efter tio och upp idag till jobbet, snark så trött jag är!
  Är du tillbaka på jobbet??? Hoppas du mår bättre ❤

  Jag läste att du köpt tapet, eller?? men hittar inget inlägg! har jag drömt???
  Nu är jag också sugen på den fast tror det lutar åt den grå/vita

  Ha en härlig dag
  Kram Sandra

  Svara
 3. Hem och Lycka

  Kommer bli jättefint!

  Tack för din kommentar hos mig! Har inte öppet på söndag egentligen men öppnar gärna för dig om du vill komma. Maila mig i så fall så kommer vi överens om tid! kram Mia

  Svara
 4. På Selmas gata

  Ser ovan att du kanske ska besöka Ellis corner?:) Lyckliga du, de har ju så mycket fint! Jag besökte Stinas butik ibland när hon var återförsäljare för dem.

  Vad du är duktig som grejar och håller på! Min mamma hittade ett stort matsalsbord på loppis åt oss, (typ 300 kr, svinbilligt!) och det målade jag om och vi hade det när vi bodde i hus. Numera står det tyvärr magasinerat för i vår lilla lgh får det inte plats, men det var en härlig känsla att själv få sätta sin prägel på det.

  Hoppas att du börjar må lite bättre? Kram på dig!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s