Maria Montazami + Köksprodukter.se = SANT

Maria Montazami   hjärta.jpg   Köksprodukter.se

Maria Montazami. Foto: Thomas Engström. thomasengstrom.com

Maria Montazami. Foto: Thomas Engström. thomasengstrom.com

Folkkära Maria Montazami blev efter sin medverkan i tv-serien Hollywoodfruar år 2009 snabbt känd för sin unika inredningsstil och sprudlande personlighet. Hon har därefter kommit att bli en källa för inspiration i många svenska hem. Köksprodukter.se är därför extra glada att berätta om sitt nya samarbete med Hollywoodfrun, tillika kokbokförfattaren och designern Maria Montazami.

”Maria delar min passion för hemmet och matlagning. När hon nu även har kommit ut med en egen kokbok, eget vin och vinglas känns det som att hon är det perfekta ansiktet utåt för Köksprodukter.se. Jag är jätteglad att Maria har valt att samarbeta med oss, säger Patrik Berling, grundare och VD av Köksprodukter.se.”

Maria Montazami kommer under det kommande året vid fyra tillfällen att välja ut sina fem favoriter inom köksprodukter med motivering. Marias favoritprodukter kommer sedan bli möjliga att vinna i olika tävlingar som Köksprodukter.se kommer att hålla på sin Facebooksida och i olika bloggar. På Köksprodukter.se hittar ni även matlagningstips och recept från Maria Montazami.

Nedan ser ni en av Maria Montazamis fem favoritprodukter i vinter, en Crockpot!

crock-pot_57_saute

Bild: Köksprodukter.se

””Nu i höstens mörka dagar är det perfekt med en Crockpot! Man slänger i kyckling, rotfrukter, eller vad man vill och så lämnar man den att puttra och pysa hela dagen. Vilken härlig doft när man kommer hem på kvällen, och känslan att middagen redan är kvar! Så får du mer tid för familjen också!””

Ni hittar alla Marias produkt- och recepttips här: http://www.koksprodukter.se/sv/maria-montazami-tipsar/

Annonser

3 thoughts on “Maria Montazami + Köksprodukter.se = SANT

  1. På Selmas gata

    Men har du också ett samarbete med Köksprodukter?!:) Kul! Maria Montazami är ingen favorit, det känns som om hon är känd för att vara känd och när hon både släpper vin, gör reklam för resor och läppstift, har en egen väskkollektion, visar sina bästa mattips och allt vad det är så blir det för mycket för mig, hon förlorar i trovärdhet. Men visst är hon en personlighet:) Hoppas du har en fin helg tillsammans med dina kära! Kram

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s