Ett oskrivet blad

Här sitter jag, i mörkret i köket med endast adventsljusstakarna som enda ledljus. De skall åka ner i helgen, men jag känner ett visst vemod över att det gick så fort. Jag älskar mina adventsljusstakar, och stjärnorna skall vi inte prata om.

Nu på morgonen skall jag och Hannah åka till tandläkaren och träffa en tandregleringsspecialist, eftersom H har ett så pass stort överbett att det troligtvis behöver regleras. Hannah är så spänd och full av förväntan, hon VILL verkligen ha tandställning. Knäppa unge. 🙂

Den här helgen är som ett oskrivet blad. Inga planer, mer än att jag avslutar denna arbetsvecka med 45 minuters massage hos en tjej som håller på att utbilda sig till massör. Det är bra med kontakter ibland!

Vi skall börja planera för Elias 6-årsdag, han fyller år på torsdag nästa vecka. Eftersom det är LEGO-stopp för hans del, så har han önskat sig en ny cykel, och det är klart han skall få det, känner jag. Han har ärvt de tre cyklar han har haft, och det är inget fel på det – det är bra cyklar – men ändå. Någon gång skall man slippa ärva.

När jag fyllde år fick jag ett så himla fint halsband av min vän Susanne. Hennes dotter har en svägerska som har en egen butik någonstans i Landvetter (Butik Kårner) och där köpte hon det här jättefina halsbandet. Jag är så glad för det!

Ha nu en skön helg, allihop!

140108-081 140108-093

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s