Måndag morgon

God måndag morgon!

Hela förra veckan fick vi njuta av det vackra vintervädret. Katterna tycker konstigt nog lika mycket om detta vädret, som alla andra. Kerstin gjorde en så härlig vurpa häromdagen, så jag och Hannah kiknade av skratt. Sen gjorde hon en sån där vanlig katt-överslagsmanöver och låtsades som ingenting.

I helgen har det varit ridskola, och kompislek, och IKEA-besök. Jag åkte och köpte två HEKTAR taklampor till matsalsbordet, och det blir så bra! Skall visa bild i ett senare inlägg.

Idag påbörjar jag min tredje vecka med LCHF. Det har väl inte varit superenkelt, men det har inte varit jättesvårt heller! Jag syndade i fredags, och åt en semla tillsammans med min arbetskamrat/semmelpartner, men har haft så ont i magen sedan dess så jag vågar nog inte mig på något sånt på ett tag igen!

Jag hoppas ni får en bra måndag!

20140203-060957.jpg

20140203-061018.jpg

Annonser

One thought on “Måndag morgon

 1. Sandra

  Ja va där detta för väder… svinkallt när det är plusgrader och varmare när det är minus! konstigt va!!!
  Här har vi också haft fullt upp! Spenderade HEEELA dagen i Partille ishall! cup!! de fick spela mot sina lagkamrater då båda lagen gått vidare och hur rolig är den då!!
  Nästa vecka är det sportlov! är det jobb eller hemma som gäller?? kanske vi kan ses en dag efter jobbet då! Tisdag kan jag inte det vet jag redan nu!

  Kram på dig

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s