Team TopDog’s Chilli

I torsdags kom han hem, äntligen! Vi har haft en fantastisk helg med den här underbara lilla varelsen. Han är så snäll, så social och är enormt härlig med barnen, tyr sig mycket till dem.

I fredags kom min vän Nettan och hennes tre döttrar på besök, när pappa Ryan var uppe på Tjörn och körde triathlon. Barnen hade gått och väntat hela dagen, och så kom de äntligen. De sov över i husvagnen, och vi har haft en jätterolig helg med många skratt! Alla barnen har kommit jättebra överens och Chilli har vandrat från famn till famn…

I lördags var vi på ridskolan, och Chilli fick följa med. Det var lite läskigt att åka bil dit. Var också lite läskigt inne i stallet, men han satt fint på läktaren sedan och tittade på när Hannah red. Somnade efter en liten stund och vi var tvungna att väcka honom när vi skulle åka hem. På vägen hem i bilen somnade han om och då var det var inga som helst problem att åka i bilen.

Igår kväll låg han på rygg i mitt knä och somnade medans jag klippte hår mellan trampdynorna, borstade honom och klippte klorna. Som sagt, helt underbar liten varelse…

140831-024

Precis hemkommen.

140831-041

När Hannah skulle läsa första kapitlet i sin läxbok ville Elias lyssna. Efter en liten stund klättrade Chili upp och lade sig i mitten.

140831-048

I fredags morse kom Elias och hela hans klass på besök. I veckan har de gått/åkt runt, och alla barnen har fått visa var de bor. Självklart ville Elias visa upp Chilli.

140831-058

Lily, Chilli, Elias, Hannah & Iris (Viola var jättetrött och ville inte alls vara med på bild!)

140831-063

Jag och Elias gjorde en utflykt till Backaplan idag och köpte smågodis och tuggben till Chilli, eftersom han älskar att tugga på min spinnrock…aja baja!

140831-068

Team TopDog’s Chilli. Världens sötaste, eller hur?!

 

Annonser

2 thoughts on “Team TopDog’s Chilli

 1. Pia

  Helt bedårande!!!!! ❤️

  Tänk bara på att tuggben kan vara lite lurigt.
  Vi kan inte ge Rex för han är för åpen
  men de där rackarns benen har fastnat i
  strupen hos vissa hundar med o man fått
  operera bort de.
  Vi ger enbart märgben till våran vovve.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s