Lax med rotfrukter

150213-002

4 portioner

  • 6 st potatisar
  • 4 st morötter
  • 2 st palsternacka
  • vatten
  • 2 msk grönsaksfond
  • 100 gram bladspenat
  • laxfiléer, en portionsfilé per person
  • 2 dl mini fraiche
  • 2 msk dill

Gör så här:
Skala och strimla rotfrukterna. Koka upp vatten och fond, lägg i rotfrukterna och låt dem koka ca 10 min. Häll upp i durkslag och låt dem rinna av. Häll upp i en ugnsform och blanda ner spenaten. Lägg laxen ovanpå. Blanda ihop fraiche och dill, klicka det på laxbitarna och tillaga i ugn 200° ca 10 min.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s