Söndagsbestyr

Hannah har haft feber sedan i går morse, så det har varit ett lugnt tempo under helgen. Idag plockade vi undan lite innan hundkursen och medans jag och Chilli åkte iväg på agility och lydnad, så stannade Anders hemma med barnen. Hannah, som var feberfri under morgonen, städade sitt rum och jag blev SÅ imponerad av hennes jobb. Det tog bara flera veckor av ”tjat och gnat” från hennes mamma…

Idag har vi Anders föräldrar på besök från Uddevalla. Just nu sitter farmor och spelar UNO med barnen, farfar’n är ute med Anders i trädgården och borrar i betong för att kunna sätta upp stolparna till resterande delen av altanen. Anders har fått låna betongvorr av sin pappa. Det är ju verkligen GULD värt att kunna låna verktyg, speciellt sådana verktyg man inte använder särskilt ofta.

Hannah älskar att pyssla, rita, limma och detta vill hon ju göra vid sitt skrivbord. För att inte behöva lägga ut allt för mycket pengar på ”tillbehör” och mysiga accessoarer, så diskade jag ur en gammal konservburk och tapetserade den sedan med en bit av rester från vår vardagsrumstapet. Vips, så blev det mycket trevligare på hennes skrivbord!

150213-025 150213-029

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s