Fortsatt sjukstuga

Idag har barnen varit feberfria, och det märks – vi klättrar på väggarna här hemma! Anders ligger dock fortfarande däckad av febern, men i morgon blir det skola och jobb för mig och barnen iallafall. De har önskat sig toast till middag och jag är inte sen att hänga på, även om det blir en soppa för mig istället!

Tog mig tid att fixa i tvättstugan idag, det där berget av tvätt växer sig större och större. Om man inte är där och jobbar varje dag så känns det helt plötsligt oöverkomligt!

Jag har glömt att visa er hur det ser ut sedan vi fick upp bänkskivan från IKEA som vi köpte under julledigheten. Bänkskivan sitter något högre upp än standard, eftersom vi ville kunna få in torkställningen och tvättkorgarna under för att spara plats. Det blev SÅ bra och den är så praktisk, toppen! Tvättkorgarna är från Biltema, det är en ställning på hjul och tre stora tvättkassar, vi delar in tvätten i mörk och ljus 40°C samt 60°. Barnen har faktiskt förstått indelningen och sorterar sin smutstvätt själva (om vi ber dem, såklart, annars ligger den gärna kvar på golvet…).

Tvättstugan - innan vi satte upp bänkskivan.

Tvättstugan – innan vi satte upp bänkskivan.

Tvättstugan - efter att vi satte in bänkskivan.

Tvättstugan – efter att vi satte in bänkskivan. Porträttet av mamman i familjen skapade Hannah förra julen, efter att hon fick akrylfärger och canvastavla av faster Kerstin. Jag älskar leendet hon gav mig…

Bänkskivan EKBACKEN från IKEA.

Bänkskivan EKBACKEN från IKEA.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s