Grahams- och bananpannkakor

Ingredienser till 6 portioner (5 propoints per portion)

  • 3 ägg
  • 3 dl grahamsmjöl
  • 2 bananer
  • 5 dl lättmjölk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 kryddmått salt

Viktigt att låta smeten stå och svälla en stund innan man börjar att steka. Servera med valfria bär och frukter och kanske en klick kvarg!
150301-020

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s