Pannbiff med stekt lök och lingon (från Dalsland)

Smaskens till sista slicken, må jag lova!!

Pannbiffarna fixar du genom att göra en smet av

  • 500 g nötfärs
  • 1 msk soja
  • 2 ägg
  • ½ dl ströbröd
  • 1½ dl grädde
  • salt & peppar

Såsen gör du av smör, vetemjöl, en skvätt steksky, soja, grädde, samt och peppar.

Lingonen plockar du i Dalsland. Eller någon annanstans!

150322-004

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s