Liten förändring, stor förnöjsamhet!

 Vid trappan där man går upp till vår entré, så är det en liten slänt med grus. Detta grus har envisats med att (såklart, gravitationen ni vet) rulla ner i trappen och det ser allmänt ”smutsigt” ut. Jag gjorde för två år sedan en provisorisk lösning med gamla tegelpannor vid kanten, men det var ju varken effektivt eller snyggt. 

När vi grävde bort några hundra kilo grus härifrån grävde vi fram ett fotsteg som liksom bara låg där, utan någon särskild nytta. 

Jag grävde ur grus och lera en bit ner och en bit in mot slänten. 

Vi lånade grannens stenkap, Anders kapade till fotsteget och vi placerade sedan fotsteget som kantskydd. Sedan gjorde jag det mödosamma arbetet med att bära och placera sten längs slänten. 

Samma arbete gjorde jag på andra sidan trappan, första året vi bodde här. 

Så, luten förändring, tungt arbete och stor förnöjsamhet. 

         

Annonser

2 thoughts on “Liten förändring, stor förnöjsamhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s