Fiskelycka

I onsdags kväll tog vi premiärturen för säsongen med husvagnen upp till Tranemo och Kroksjöns fiskecamp. Ett helt fantastiskt ställe, där man för en väldigt liten peng kan ställa sig med husvagn/husbil och få el- och vattenplats, fiska i antingen A-sjön (30 kronor/dag, naturligt bestånd av fiskar) eller B-sjön (200 kronor/dag, planterad fisk). Vi tog chansen i B-sjön och efter MÅNGA LÅNGA timmar fick de äntligen napp och lyckan var gjord. En gädda hade nappat på Hannahs kastspö, Anders höll i spöt, men Elias var nog den som var lyckligast. Han pratade oavbrutet resten av dagen och sa flera gånger till mig att han pratade så mycket bara för att han var så väldans lycklig.

Kroksjöns fiskecamp hade inte någon högsäsong ännu, men när den väl drar igång har de kiosk och det finns servicebyggnad, dusch och toaletter.

Det blev två nätter vid Kroksjön, innan vi styrde kosan hemåt igen. Vi lär åka tillbaka, var så säkra! Och när man tröttnat på att fiska finns fina promenadstigar och mycket shopping i närheten…(Borås/Ullared)….

150516-057

150516-042

150516-038

150516-021

150516-016

150516-006

Annonser

One thought on “Fiskelycka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s